StoryEditorOCM
ĐiradaU 19.30 SATI

Seven and Counting večeras u Providurovoj predstavljaju svoj prvi album: od glazbenika, pjesama, snimanja, produkcije... sve je Made in Zadar!

Piše M. K.
27. ožujka 2024. - 14:47

Tri dana prije službene objave albuma "Tonight", zadarski bend Seven and Counting predstavit će ga koncertom u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, u srijedu, 27. ožujka u 19.30 sati, uz slobodan ulaz.

Bend je 2015. godine osnovala skupina iskusnih glazbenih entuzijasta nakon što su shvatili da njihove pjesme zaslužuju izlazak iz dnevnog boravka. Već nekoliko godina bilježe zavidan broj emitiranja na stranim radijskim postajama kao i ulaske na vrhove ljestvica u Kanadi, SAD-u, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, JAR-u...

Tijekom godina neki su članovi dolazili, neki odlazili, ali snažna jezgra benda je opstala i s vremenom su postali ono što će za sebe reći – opuštena skupina ljudi koji dijele isti smisao za humor, sličan glazbeni ukus i koji iznad svega, istinski vole ono što rade.

Članovi benda su Boško Colić (bubnjevi), Ante Paleka (bas gitara), Jurica Brzić (gitara), Ante Valčić (saksofon, usna harmonika), Vinko Baković (vokal, gitara), Daria Baković (vokal), Lucija Grabovac (vokal) i Nevija Kožul Peričić (vokal).

Album je sniman u zadarskom studiju Twenty Twenty čiji je Jere Šešelja producent, ali i izdavač albuma. Može se reći da je prvi album benda Seven and Counting u potpunosti zadarski proizvod. 

Sve informacije o koncertu možete pronaći i na web stranici www.kuzd.hr.

27. travanj 2024 19:53