StoryEditorOCM
KalelargaKOBNO RASKRIŽJE

Sinoć na Bulevaru: 20-godišnja vozačica prošla kroz crveno i zabila se u policijski auto. Dvojica policajaca završila u bolnici!

Piše Zadarski.hr
26. ožujka 2024. - 10:08

U ponedjeljak oko 21.50 sati na raskrižju Ulica Ante Starčevića, 4. Gardijske brigade i Bleiburških žrtava dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene, objavila je PU zadarska.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 20-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka te iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u raskrižje za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja, uslijed čega oduzima prednost prolaska i udara u stražnji lijevi dio službenog automobila Policijske uprave zadarske, koji potom izlijeće s kolnika na prometni otok gdje udara u metalni stup semafora.

Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Za vrijeme provođenja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica će biti prekršajno sankcionirana.

25. travanj 2024 10:40